Tulin just kotiin kaupungilta. Kerroinkin jo eilen meidän suunnitelmista ja toimittiin sitten niitten mukaan tänään. (Hah, kuulostaapa tuo äskeinen hassulta..) Eli saavuttiin noin viideltä kaupungille ja hengailtiin siellä ehkä tunti ennen kuin mentiin haukkaamaan paninit. Sen jälkeen oli sen päivänen liikkeestä-toiseen –ravaus että oksat pois. No ei nyt ihan..

Paras juttu oli kuitenkin elokuva joka alkoi varttia yli kahdeksan. Tai no, mainokset rupesivat pyörimään sillon ja itse elokuva ihan liian paljon myöhemmin. Mutta mutta, elokuva oli hyvä ja vähän väsyneitä kun oltiin, niin naurettiin koko ajan. Kyseinen leffa siis oli semmonen kuin Salainen Agentti 86. Komediaversio Bondista, ihan täysin.

Piti sitä TET-paikkaakin käydä tämän päivän aikan kyselemässä (tai siis ei pitänyt, vaan olin niin ajatellut tekeväni), mutta päätinkin mennä vasta maanantaina. Käyn ensin tutkimassa eri vaihtoehtoja ja muita juttuja netistä. Yksi mainostoimisto kyllä vaikuttaa ihan lupaavalta, ja siellä (puhelimessa) ne sanoivatkin, että saattavat ottaa TET-oppilaita sinne. Jos jollain työntekijällä on aikaa opastaa ja perehdyttää asiaan. Ei ne ota sinne vaan istuskelemaan, enkä mä sitä kyllä tahtoisikaan.


Yöt.