Mä päätin tänään olla reipas ja vihdoinkin lähteä lenkille. No, menin sitten isän kanssa metsään juoksemaan ja hölkättiin muutama kilometri ympäriinsä siellä. Ihan kiva oli käydä metsässä lenkillä pitkästä aikaa. Pitäisi vaan jaksaa hölkkäillä vähän useammin, kun koulussakin tulee eteen se 1500 metrin juoksu. En tykkää yhtään. Vaikka selvittiin siitä viime vuonnakin, ihan hyvin oikeastaan.

Lupauduin tänään myös menemään serkkujeni (10- ja 11-v) kanssa Hippokisoihin. Tai no sinne meneminen oli kyllä itse asiassa mun idea. Kattelen niitten kisailua ja saatan itsekin kokeilla vaikka korkeushyppyä ja keihäänheittoa. Harjoitusmielessä, sillä nuo kisat ovat tarkoitettu pienemmille. Viime viikolla oli koulujen väliset yleisurheilukilpailut, ensimmäinen kerta kun en osallistunut. Johtuen siitä etten ole harjoitellut kesällä lainkaan. Mutta keihästä olen menossa ensi torstaina eräisiin kisoihin heittämään.

Mitä vielä aion tehdä tänään? Pitäisi tehdä läksyt tietenkin, ja jatkaa kotitaloustunnilla tehtyä unelmatalon pohjapiirrosta. Se on vielä melkoisen keskeneräinen, mutta onneksi aikaa sen tekemiseen on vielä reilu viikko. Sitä on aika hauska tehdä. Vähän vaihtelua kotitaloustuntien ruuanlaittoihin sekä muihin normaaleihin askareisiin.